Ergo Actief / Martine Stallinga

Welkom bij Ergo Actief. Ik ben Martine en sinds nov. 2005 ergotherapeut en werkzaam bij Ergo Actief. Ik doe dit met hart en ziel en geniet van de kleine geluksmomenten die ik met de kinderen kan ervaren.

Ik werk 3 dagen per week op maandag, woensdag en donderdag. Mijn werkgebied is gericht op Sneek, Heerenveen.
Ik werk op twee ZMLK scholen (zeer moeilijk lerende kinderen) en ik zie daarnaast veel kinderen uit het regulier onderwijs.

In Sneek maak ik deel uit van het Kindteam Sneek. Een prachtige samenwerking van de fysiotherapeut, logopedist, diëtist en pedagoog. Samen proberen we kinderen en hun ouders bij een meervoudige vraag zo goed mogelijk te helpen.

Naast behandelend ergotherapeut geef ik regelmatig cursussen/workshops. Bijv. aan leerkrachten, ouders, of aan groepsleiding. Voor 7zintuigen geef ik samen met Basje de cursussen Wiebelen en friemelen in Noord-Nederland.
Ook ben ik 3 jaar bestuurslid van kwaliteitsnetwerk Ketp geweest. Een netwerk wat zich richt op ergotherapeuten werkzaam met kinderen in de 1e lijn. We proberen onze krachten te bundelen en gezamenlijk te streven naar een zo’n hoog mogelijke kwaliteit. Het is leuk en heel leerzaam om na te denken over de toekomst van ons beroep los van je eigen praktijk.

Ik werk graag met kinderen, ik wordt blij van hun onbevangenheid en hun enthousiasme. Als het even niet lukt, help ik ze graag verder. Wat wil je graag leren, is voor mij een belangrijke vraag, maar net zo belangrijk is, waar ben je goed in, wat vind je leuk. Want dit gebruik ik graag bij het aanleren van nieuwe vaardigheden en strategieën.

Ik ben gespecialiseerd in

  • Sensorische informatieverwerking,
  • Coop methode (gericht op kinderen zelf oplossingen te laten bedenken)
  • Schoolamps (observatie voor in de klas gericht op motoriek en procesvaardigheden)
  • Schrijven en fijne motoriek
  • Baby- en kindermassage
  • Kinderspecialisatie.  Tijdens deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in zindelijkheidsproblemen bij kinderen met een verstandelijke beperking en slaapproblemen.
  • basiscursus van Geef me de Vijf (voor kinderen met autisme)

Mocht je nog vragen hebben, ben je nieuwsgierig over wat ik voor jullie kan betekenen. Neem gerust contact op. Mijn email lees ik bijna dagelijks, maar mijn telefoon staat uit op de dagen dat ik niet werk.

Groetjes
Martine Postma-Stallinga, 06-34402586
kinderergotherapeut
martine@ergoactief.nl

Ergo Actief Heerenveen
Domela Nieuwenhuisweg 5, 8448 GK Heerenveen

Ergo Actief Sneek
Plevierenpad 3, 8601 XC Sneek
Kindteam Sneek http://www.kindteamsneek.nl

Ingeschreven bij het kwaliteitsregister onder het nummer 29907518190

KvK 01138114
Lid van Ergotherapie Nederland