Stagiaires Tara en Liesbeth

Vanaf februari 2024 lopen Tara en Liesbeth met ons mee, zij stellen zich hier graag aan u voor:

Tara

Mijn naam is Tara Postma en ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Stiens. Op dit moment zit ik in het 3e jaar van de opleiding ergotherapie en dit is mijn eerste stage bij Ergo Actief. Tot eind juni/begin juli kunt u mij hier tegenkomen als stagiaire. Toen ik met deze opleiding begon, heb ik gezegd dat ik sowieso met kinderen wil gaan werken als ergotherapeut. En tijdens deze stage is het mijn kans om mijn kennis en vaardigheden te verbreden binnen de kinderergotherapie. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat kinderen zich zo goed mogelijk zelfstandig kunnen redden en zich op hun eigen manier te ontwikkelen.

Buiten dat, zit ik al 12 jaar op voetbal, vind ik het leuk om te koken en om gezellige dingen te doen met familie en vrienden! 


Liesbeth

Mijn naam is Liesbeth, ik ben 22 jaar oud en derdejaars Ergotherapiestudent aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Tot en met 5 juli loop ik op maandag en donderdag mee met Heike in Heerenveen en Drachten en op dinsdag en woensdag loop ik mee met Basje in Drachten.

Al voordat ik aan de studie Ergotherapie begon, was het werken met kinderen iets waar ik echt blij van werd. Ik heb de opleidingen Onderwijsassistent en Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker gedaan waarin ik al enige ervaring heb opgedaan met kinderen in het reguliere basisonderwijs, de kinderopvang en de peuterspeelzaal.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken/bakken, een wandeling te maken en creatief bezig te zijn. Daarnaast ga ik graag op reis.

Tijdens mijn stage bij Ergo Actief hoop ik onder andere meer te leren over het ondersteunen van kinderen met verschillende ontwikkelingsbehoeften en uitdagingen. Ik kijk er naar uit om te mogen bijdragen aan dit leuke team!