Nieuws

17 april geven we weer een cursus Wiebelen en friemelen. Voor meer informatie kijk bij ons cursusaanbod.

We hebben een nieuwe collega: Heike Krevet. Binnenkort zal ze zich uitgebreider voorstellen. Het afgelopen jaar heeft ze al meegelopen bij Basje in de praktijk en nu komt ze ons team versterken. Welkom Heike! Heike neemt enorm veel kennis mee als ergotherapeut. Ze woont sinds een paar jaar in Nederland en heeft de afgelopen periode zich de Nederlandse taal eigen gemaakt en door haar stage bij Basje en een assesment mag ze nu ook in Nederland als ergotherapeut aan de slag.

Dorien start in januari met de kinderspecialisatie. We wensen haar veel studieplezier! Ook gaan Dorien en Mirjam dit jaar aan de slag met de CO-OP cursus. Deze cursus leert je heel gericht plannetjes te maken met kinderen en aan te passen waar nodig. Kinderen leren zo zelf meer oplossingsgericht te denken.

Team Ergo Actief.

Informatie zorgmail
Wij werken als praktijk met Zorgmail. Dit is email die met een extra code wordt verstuurd. Op deze manier kunnen wij op een veilige manier digitaal verslagen versturen. De extra code ontvangt u op uw mobiele telefoon. Ook huisartsen werken met zorgmail en wij kunnen op deze manier ook veilig naar hun verslaglegging versturen. Email verkeer zonder medische gegevens en NAW gegevens versturen wij via de mail van @ergoactief.nl, bij verslaglegging gebruiken wij zorgmail. Mocht u via deze route email van ons krijgen, dan kun u er vanuit gaan dat dit veilig is.

In verband met de nieuwe privacywet (AVG) hebben wij een aantal zaken aangepast in ons beleid en op de website. We hebben ons privacybeleid aangepast en daarnaast ook onze behandelovereenkomst.