Nieuws

We hebben als praktijk heel erg leuk nieuws. Wij zijn een samenwerking gestart met Monique Thoonsen, de auteur van de boeken ‘Wiebelen en friemelen in de klas en thuis” Op haar website: www.7zintuigen.nl kun je allerlei handige informatie vinden. Op maandag 14 oktober organiseren wij opnieuw een cursusmiddag wiebelen en friemelen in Sneek. Op de website onder cursusaanbod vindt je meer informatie.

Informatie zorgmail
Wij werken als praktijk met Zorgmail. Dit is email die met een extra code wordt verstuurd. Op deze manier kunnen wij op een veilige manier digitaal verslagen versturen. De extra code ontvangt u op uw mobiele telefoon. Ook huisartsen werken met zorgmail en wij kunnen op deze manier ook veilig naar hun verslaglegging versturen. Email verkeer zonder medische gegevens en NAW gegevens versturen wij via de mail van @ergoactief.nl, bij verslaglegging gebruiken wij zorgmail. Mocht u via deze route email van ons krijgen, dan kun u er vanuit gaan dat dit veilig is.

Wij hebben een nieuwe collega!
Hallo, ik ben Dorien Risselada, getrouwd en ik heb 4 kinderen. Ik kom het team ergotherapeuten bij Ergo Actief versterken. De hulpvraag groeit en dat is mooi, want ik heb PASSIE om met kinderen te werken. Ik ben al 21 jaar ergotherapeut, het grootste deel van mijn ervaring ligt in de ouderenzorg. Voordat ik ontdekte dat ik ergotherapeut wilde worden heb ik eerst de PABO gedeeltelijk gedaan. Ik vind het leuk dat ik nu weer terug ben bij de doelgroep ‘kinderen’. Ik ben benieuwd wie je bent en hoop je binnenkort te ontmoeten!

In verband met de nieuwe privacywet (AVG) hebben wij een aantal zaken aangepast in ons beleid en op de website. We hebben ons privacybeleid aangepast en daarnaast ook onze behandelovereenkomst.

Daarnaast kunnen wij onze verslaglegging nu beveiligd versturen via zorgmail. Dit kon eerder al naar de huisarts, maar we hebben nu ook een account om beveiligd met ouders te communiceren via zorgmail.