Nieuws

We wensen alle kinderen en alle gezinnen die we begeleiden een gezond nieuwjaar! Mochten er extra vragen/zorgen zijn door het thuisonderwijs laat het ons vooral weten. We denken graag met jullie mee.

Dorien start in januari met de kinderspecialisatie. We wensen haar veel studieplezier! Ook gaan Dorien en Mirjam dit jaar aan de slag met de CO-OP cursus. Deze cursus leert je heel gericht plannetjes te maken met kinderen en aan te passen waar nodig. Kinderen leren zo zelf meer oplossingsgericht te denken.

Team Ergo Actief.

Informatie zorgmail
Wij werken als praktijk met Zorgmail. Dit is email die met een extra code wordt verstuurd. Op deze manier kunnen wij op een veilige manier digitaal verslagen versturen. De extra code ontvangt u op uw mobiele telefoon. Ook huisartsen werken met zorgmail en wij kunnen op deze manier ook veilig naar hun verslaglegging versturen. Email verkeer zonder medische gegevens en NAW gegevens versturen wij via de mail van @ergoactief.nl, bij verslaglegging gebruiken wij zorgmail. Mocht u via deze route email van ons krijgen, dan kun u er vanuit gaan dat dit veilig is.

In verband met de nieuwe privacywet (AVG) hebben wij een aantal zaken aangepast in ons beleid en op de website. We hebben ons privacybeleid aangepast en daarnaast ook onze behandelovereenkomst.