Nieuws

In verband met de corona crisis werken we momenteel met ergotherapie op afstand. Behandelen op afstand wordt op dit moment ook vergoed door alle zorgverzekeraars en gaat af van de jaarlijkse ergotherapie vergoeding.

Team Ergo Actief.

 

Karin is ook dit jaar weer naar Pakistan om les te geven. Ze is afwezig in de maand februari. We wensen haar veel succes! Op de website onder het kopje over de grens kun je hier meer informatie over vinden.

Terugblik 2019
Wat een prachtig jaar hebben we gehad! We hebben heel veel kinderen en ouders kunnen begeleiden en ze zien groeien. Mirjam heeft ook haar kinderspecialisatie gehaald. Dorien heeft helemaal haar plek gevonden op de praktijk en de samenwerking met “Wiebelen en Friemelen” van Monique Thoonsen is een groot succes.

Informatie zorgmail
Wij werken als praktijk met Zorgmail. Dit is email die met een extra code wordt verstuurd. Op deze manier kunnen wij op een veilige manier digitaal verslagen versturen. De extra code ontvangt u op uw mobiele telefoon. Ook huisartsen werken met zorgmail en wij kunnen op deze manier ook veilig naar hun verslaglegging versturen. Email verkeer zonder medische gegevens en NAW gegevens versturen wij via de mail van @ergoactief.nl, bij verslaglegging gebruiken wij zorgmail. Mocht u via deze route email van ons krijgen, dan kun u er vanuit gaan dat dit veilig is.

In verband met de nieuwe privacywet (AVG) hebben wij een aantal zaken aangepast in ons beleid en op de website. We hebben ons privacybeleid aangepast en daarnaast ook onze behandelovereenkomst.