Ellen en Jordi

Vanaf september 2023 tot en met februari 2024 lopen Ellen en Jordi mee met het team. Graag stellen zij zich aan u voor.

Ik ben Ellen de Boer, vierdejaars ergotherapiestudent aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben aanwezig als stagiaire bij Ergo Actief tot en met begin februari. Op maandag en woensdag loop ik mee met Mirjam en op de dinsdag en donderdag met Dorien.

Ik heb ervoor gekozen om bij Ergo Actief te komen stagelopen, omdat ik in het eerste jaar van de opleiding een snuffelstage heb gelopen en dat was toevallig ook bij Ergo Actief. Ik heb in deze week veel geleerd en voelde mij erg op mijn plek. Het is mij zo goed bevallen dat ik graag mijn tijd als ergotherapeut in opleiding wil afsluiten bij Ergo Actief.


Hallo, mijn naam is Jordi van Tongeren, 22 jaar oud. Ik zit nu in mijn derde jaar van de opleiding Ergotherapie, aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Ik volg dan ook mijn stage bij Ergo Actief, op dinsdag en woensdag bij Basje in Drachten en op donderdag en vrijdag bij Karin in de omgeving van Heerenveen. hier zal ik t/m negen februari meelopen. Hiervoor heb ik veel met kinderen stage gelopen, en gewerkt. Maar dan binnen de sport, ik heb zowel judo als gymlessen gegeven. Ik merkte dat ik het werken met kinderen (met een beperking) erg leuk vond.

In mijn eerste jaar van de opleiding, ben ik een dag met Dorien meegelopen van Ergo Actief. Daar ben ik er achter gekomen dat ergotherapie bij kinderen mij erg interesseert. Ik hoop binnen Ergo Actief nog veel te mogen leren over kinderen, en mijn ervaring die ik al heb te kunnen gebruiken. In mijn vrije tijd vind ik sporten leuk, waaronder judo en soms zwemmen. Daarnaast ga ik graag naar mijn vrienden.